تبلیغات

۱۳۸۷ تیر ۲۸, جمعه

لیست یکسری از مواد غذایی که قند خون را کمتر بالا می برند

نان بربری – نان تافتون – نان سنگک – نان لواش بومی- نان لواش متری قند خون را دیرتر بالا می برند.
نان جو - نان باگت و نان سفید قند خون را به سرعت بالا می برند و توصیه می شود که استفاده نشود
حبوبات و سبزیجات و میوه جات قند خون را دیرتر بالا می برند و برای بیماران دیابتی مفید می باشد .
مصرف سیب زمینی سرخ شده بهتر از سیب زمینی پخته و له شده می باشد (‌در مورد بیماران با چربی خون بالا مناسب نیست )
هویچ پخته و پوره شده نیز قند خون را خیلی بالا می برد ولی هویچ سرخ شده کمتر قند خون را بالا
می برد .
مصرف ماکارونی بهتر است که به صورت آبکش باشد تا دم شده
برنج تایلندی و طارم بهتر است که به صورت کته و بدون روغن مصرف شود .
برنج اوروگوئه و برنج بی نام درجه 2 بهتر است از برنج صدری درجه 1 چون دو برنج نام برده شده در اول کمتر قند خون را بالا می برند .
در بین میوه جات خشک ( خشکبار ) به ترتیب بهتر است که اول توت خشک – کشمش قرمز یا کشمش پلویی – ‌خرمای خشک ‌- انجیر خشک – کشمش سبز – برگه های زردآلو مصرف شود .
خرمای مضافتی بم قند خون را سریع بالا می برد .
مصرف باقلای بدون پوست نیز قند خون را خیلی بالا می برد .
مصرف مواد غذایی که حاوی ویتامین E است برای بیماران دیابتی خوب می باشد مثل : گردو – بادام – تخم آفتابگردان
کاهش وزن نیز در پائین آوردن قند خون موثر است البته باید تحت نظر متخصص تغذیه باشد .

هیچ نظری موجود نیست: